هر دوی این ترکیبات فنلی محتوای آنتی اکسیدانی در آنها نشان دادند. در تعدادی از مطالعات، آلو سیاه خشک در مقایسه با کشمش، انجیر و خرما دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. مصرف منظم آلو در صبحانه یا به عنوان میان وعده به حفظ سطح آنتی اکسیدان ها در بدن انسان کمک می کند.
خواص مفید آلو برای بری بری ضروری است، زیرا حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها است. اغلب آلو برای کم خونی ناشی از فقر آهن و همچنین برای جبران کمبود پتاسیم در بدن تجویز می شود.
برخلاف تصور رایج در مورد محتوای بالای این عنصر کمیاب در موز، آلو خشک حاوی یک و نیم برابر بیشتر پتاسیم است.
ارزش انرژی بالا و محتوای بالای مواد مفید موجود در آن به ما این امکان را می دهد که آن را برای پر کردن تعادل انرژی بدن توصیه کنیم. مزیت مهم آلو خشک این است که تقریباً تمام طیف مواد مغذی موجود در آلو تازه را حفظ می کند.
با این حال، این گفته تنها در رابطه با آلو خشک شده صحیح است. محتوای کالری آلو بسیار کم است – یک توت حاوی 20 کالری است. این شاخص گلیسمی بسیار پایینی دارد (فقط 29)، که آزاد شدن نسبتاً آهسته انرژی را تضمین می کند و به شما امکان می دهد مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
بنابراین، 100 گرم آلو حاوی: ویتامین C / اسید اسکوربیک – 0.6 میلی گرم، تیامین / ویتامین B1 – 0.051 میلی گرم، ریبوفلاوین / ویتامین B2 – 0.186 میلی گرم، نیاسین / ویتامین B3 – 1.882 میلی گرم، اسید پانتوتنیک – 0.422 میلی گرم، ویتامین B6 – 0.205 میلیگرم، اسید فولیک 4 میکروگرم، کولین 10.1 میلیگرم، بتائین 0.4 میلیگرم، ویتامین B12 0 میلیگرم، رتینول/ویتامین A 0 میکروگرم، ویتامین E 0.43 میکروگرم، ویتامین K 59.5 میکروگرم، کلسیم 43 میلیگرم – 3 میلیگرم، magnes 3. 69 میلی گرم، پتاسیم – 732 میلی گرم، نمک خوراکی – 0.005 گرم، روی – 0.44 میلی گرم، مس – 0.281 میلی گرم، منگنز – 0.299 میلی گرم، فلوئور – 4 میلی گرم، سلنیوم – 0.3 میلی گرم.
مشاوره. یبوست. 1/2 فنجان آب لیمو را با یک لیوان دم کرده آلو (5 توت در هر فنجان آب جوش) مخلوط کنید. مخلوط را صبح با معده خالی به مدت یک ساعت بنوشید.
ملین. آلوها را بشویید و آب داغ یا آب جوش بریزید . در صبح، تزریق را بنوشید، انواع توت ها را بخورید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.