آموزش خوردن میگوی خام

لذت بردن از میگوی خام

  1. تصویر با عنوان Eat Shrimp Step 6
    1

    اگر سر میگو هنوز سالم است و نمی خواهید آن را بخورید بردارید. از یک دست برای نگه داشتن میگو در بشقاب خود با چنگال استفاده کنید. یک قاشق را در دست دیگر خود بگیرید و از آن برای برش درست زیر سر استفاده کنید. سرها را در یک بشقاب یا ظرف جداگانه در صورت تهیه قرار دهید مثل عکس میگو که مشاهده می کنید. همچنین می‌توانید از شخص دیگری بپرسید که آیا سر شما را می‌خواهد یا خیر—بعضی‌ها دوست دارند آن‌ها را بخورند.

    آنچه در این مقاله می‌خوانید:
    • اگر می‌خواهید با دست‌هایتان سر را بردارید که کاملاً آشفته‌تر است، بدن میگو را در یک دست بگیرید و با انگشتان دست دیگر، سر میگو را نیشگون بگیرید. با کشیدن دست ها در جهت مخالف، سر را از بدن جدا کنید.
    • ایده خوبی است که همه سرهای میگو را به یکباره بردارید تا قسمت کثیف آن از سر راه برود.
  2. تصویر با عنوان Eat Shrimp Step 7
    2

    اگر میگو را قبل از سرو پوست کنده نکرده اید با دست پوست بگیرید. برخی از غذاهای میگو و صادرات ماهی زیاد است در حالی سرو می شوند که پوسته آن دست نخورده است. برای برداشتن پوسته، میگو را در یک دست نگه دارید و از تصویر بند انگشتی خود در دست مقابل استفاده کنید تا آن را زیر پوسته نزدیک بالای میگو بلغزانید. هنگامی که پوسته شروع به بلند شدن می کند، انگشت شست خود را به آرامی به جلو و عقب تکان دهید تا پوسته آزاد شود.

    • پوسته ممکن است در یک قطعه بزرگ جدا نشود. احتمالاً در قطعات کوچکتر جدا می شود و اشکالی ندارد.
    • پوسته را در یک بشقاب یا ظرف جداگانه ای که باید تهیه شود، دور بیندازید.
  3. تصویر با عنوان Eat Shrimp Step 8
    3

    اگر میگو را با دست می خورید با دندان از دم بیرون بکشید. پس از جدا شدن پوست میگو (یا اگر به این صورت سرو شد) تمام بدن میگو را در دهان خود قرار دهید. در حالی که میگو را با دندان های خود بیرون می آورید، از انگشتان خود استفاده کنید تا به آرامی پایین دم را فشار دهید.

    • دم خالی را در یک بشقاب جداگانه قرار دهید.
  4. تصویر با عنوان Eat Shrimp Step 9
    4

    اگر در محیطی جذاب تر هستید، از ظروف برای برداشتن پوسته و دم آن استفاده کنید. پشت میگو را با چنگال سوراخ کنید تا آن را در بشقاب خود نگه دارید. یک قاشق را برعکس نگه دارید و به آرامی آن را زیر پوسته نزدیک بالای میگو قرار دهید. بعد از اینکه پوسته شروع به شل شدن کرد، از قاشق برای اعمال فشار به انتهای دم استفاده کنید. دم را نبرید.

    • همچنان به دم فشار می آورید، از قاشق استفاده کنید تا دم را از بدن دور کنید. این باید کل پوسته و دم میگو را از بین ببرد.
  5. تصویر با عنوان Eat Shrimp Step 10
    5

    اگر لیمو را روی میگو خود می‌فشید، از دیگران محافظت کنید. هیچ کس نمی خواهد با آب لیمو به چشم گلوله بخورد! برای جلوگیری از این امر، هنگام فشار دادن، از دست مخالف خود برای پوشاندن قاچ لیمو استفاده کنید.

    • به جای آن، هر آب سرگردانی به دست شما می رسد و می توانید آن را با دستمال پاک کنید.
    • از طرف دیگر، یک قاشق را در جلوی گوه نگه دارید تا مانع از پریدن آن به دیگران شود. پوشش کمتری خواهید داشت، اما زیباتر به نظر می رسد.
  6. 6

    اگر سس را با دیگران به اشتراک می گذارید، سس را در بشقاب خود بریزید. این فقط اخلاق خوبه سپس میگوهای خود را در یک عروسک سس شخصی خود فرو می برید. همچنین می‌توانید با قاشق کردن سس مستقیماً روی میگو، از غوطه‌ور شدن آن صرفنظر کنید.

    • اگر سس را در یک کاسه انفرادی سرو می‌کنید، می‌توانید آن را در آن غوطه‌ور کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.