با وجود این فواید، اکثر کانادایی ها به اندازه کافی کنسرو ماهی نمی خورند.
عواملی مانند مقرون به صرفه بودن یا نبود گزینه های جدید ممکن است در این امر مؤثر باشد، به ویژه برای کانادایی هایی که در نزدیکی خط ساحلی زندگی نمی کنند.
اما نترسید: استفانی بوتت، متخصص تغذیه و هماهنگکننده آموزش دیابت کانادا، میگوید: «کنسرو تن ماهی یک گزینه مناسب، سالم و کمهزینه برای افزودن ماهی خوشمزه به وعدههای غذایی و میان وعدههایتان است.
از ماهی تن و ماهی قزل آلا گرفته تا آنچوی و ساردین، راحت ترین ماهیگیری در بخش غذاهای کنسرو شده در فروشگاه مواد غذایی شما است.
ماهی کنسرو شده معمولاً ماندگاری نسبتاً طولانی دارد (تاریخ انقضا را بررسی کنید)، به راحتی در دسترس است و اغلب مقرون به صرفه تر از ماهی تازه است.
چند باید و نباید: «بهترین ماهی کنسرو شده برای انتخاب فاقد سدیم [نمک] یا کم سدیم است،» بوتت می گوید.
در حالی که جدول حقایق تغذیه ای روی یک محصول مقدار سدیم موجود را فهرست می کند (به سراغ محصولاتی بروید که حاوی کمتر از پنج درصد ارزش روزانه هستند)، برخی از محصولات نیز در جلوی برچسب نشان می دهند که سدیم کمتری اضافه شده است.
Boutette می افزاید: «اگر نسخه های کم سدیم [نمک] کنسرو ماهی در دسترس نیست، برای کمک به حذف مقداری نمک، ماهی را زیر آب بشویید.
کنسرو ماهی کیلکا دودی در آب نیز حاوی چربی اضافه کمتری نسبت به محصولاتی هستند که در روغن کنسرو می شوند. بعلاوه، انتخاب ماهی با استخوان، کلسیم بیشتری را فراهم می کند.
یکی دیگر از مسائلی که باید مراقب آن بود قرار گرفتن در معرض جیوه است.
همه ماهی ها به طور طبیعی حاوی رگه هایی از جیوه هستند برای اکثر مردم، سطح جیوه جذب شده با خوردن ماهی نگران کننده نیست.
در واقع، او خاطرنشان می کند، بهداشت کانادا بیان می کند که ماهی مورد استفاده در کنسرو ماهی تن معمولا جوانتر و کوچکتر است و به طور قابل توجهی جیوه کمتری نسبت به ماهی تن تازه یا منجمد دارد.
اگر نگران جیوه هستید، برچسب محصول را بررسی کنید تا ببینید از چه نوع ماهی تن استفاده شده است.
بهداشت کانادا توصیه می کند مصرف کنسرو ماهی کیلکا شنگر (آلباکور) را به دو فنجان / 300 گرم در هفته برای زنان باردار یا شیرده، یک فنجان برای کودکان بین 5 تا 11 سال و 0.5 فنجان برای کودکان یک تا چهار سال محدود کند.
ماهی تن سبک کنسرو شده را می توان آزادانه مصرف کرد، زیرا جیوه نسبتا کمی دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.