با مصرف خیارشور محلی می توانید از ابتلا به بیماری قند جلوگیری کنید

خیار یکی از معروف ترین سبزیجاتی است که در صنعت ترشی در سطح جهانی مورد استفاده قرار می گیرد.

در نتیجه، مصرف خیارشور محلی پس از گسترش غذاهای آماده در سراسر جهان افزایش یافته است، به طوری که وقتی صحبت از خیارشور می شود، در ایالات متحده، ترشی خیار مورد نظر است.

امروزه صنعت خیارشور در گرو انتخاب خیار در ضوابط توسعه یافته و ویژه است چرا که شرکت های تخصصی برای تامین خیار کارخانجات بذر خیار را به کشاورزان عرضه می کنند.

برخی از شرکت‌ها بذرها را بین کشاورزان توزیع می‌کنند تا از رعایت استانداردهای آن اطمینان حاصل کنند و سپس خیارها را پس از برداشت به ایستگاه‌های جمع‌آوری منتقل می‌کنند.

جایی که در اندازه‌های مختلف جدا می‌شوند و سپس آن را در معرض روش‌های پاک‌سازی قرار می‌دهند تا ساقه‌ها و گل‌های گیاه و هر گونه خارجی از آن جدا شود.

مواد و سپس با کالسکه های یخچال دار برای حفظ شکل و ظاهر خود به کارخانه ها منتقل می شود و پس از رسیدن تولید می شود.

ارزش غذایی خیارشور:

به گفته وزارت کشاورزی آمریکا، یک فنجان خیارشور معادل 23 عدد، حاوی گروه های تغذیه ای مختلف است که حاوی: چربی، کربوهیدرات، پروتئین و فیبر و فاقد چربی های اشباع شده و کلسترول به نسبت این گروه ها بسیار متنوع هستند.

فواید خیارشور:

  1. خیارشور تعادل باکتری‌های مفید را حفظ می‌کند که به تقویت سیستم گوارشی سالم کمک می‌کند، علاوه بر این، آسیب‌های ناشی از مصرف مداوم آنتی‌بیوتیک‌ها را کاهش می‌دهد.
  2. با درمان مشکل افزایش تولید اسید معده، درد زخم معده را تسکین می دهد.
  3. حفظ سلامت کبد و محافظت از آن در برابر مواد شیمیایی و آسیب آنها.

4- استحکام استخوان ها را افزایش می دهد زیرا حاوی نسبت بالایی از مواد معدنی و ویتامین ها است.

  1. با افزودن سرکه هنگام تهیه خیارشور، سطح قند خون را در حالت طبیعی حفظ می کند.

مضرات خیارشور:

1- زیاده روی در خوردن خیارشور باعث ایجاد زخم های زیادی در معده و روده می شود.

  1. خیارشورهای تند باعث عفونت های گوارشی می شوند.
  2. قوطی های ترشی غیر پاستوریزه، مانند ظروف پلاستیکی، و روش های نامناسب نگهداری، مستعد ابتلا به قارچ های سمی هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.