حیواناتی که فقط فلفل دلمه ای در اصفهان می خورند را بشناسید

چیدن (چنگ زدن)، چیدن میوه
اولین میوه را اولین میوه می گویند. اگر فلفل دلمه ای در اصفهان که درشت است را از نهال های کوچک پرورش دهید، نهال ها قدرت بدنی خود را مصرف می کنند و رشد آن به تاخیر می افتد. هرس فرآیند حذف فلفل دلمه ای جوان قبل از بزرگ شدن است.
گل
دارای گلهای کوچک سفید رو به پایین است. با شروع اولین گلی که به نقطه عطفی در روش خیاطی معرفی شده در دفعه قبل تبدیل شد، گل ها یکی پس از دیگری شکوفا شده اند.
گل‌های فلفل دلمه‌ای گل‌های کوچک و سفیدی دارند که به سمت پایین آویزان می‌شوند.
فلفل دلمه ای سبز
فلفل سبز و جوان را حدود 15 تا 20 روز پس از گلدهی برداشت کنید.
طول میوه بستگی به واریته دارد اما زمانی که به حدود 5 تا 7 سانتی متر رسید راهنمای برداشت است.
·فلفل دلمه ای قرمز
حدود 60 روز پس از شکوفه دادن گل، فلفل ها رسیده و قرمز می شوند.
فلفل سبز و فلفل قرمز طعم کمی متفاوت دارند، پس حتما امتحان کنید و آنها را با هم مقایسه کنید.


وقتی از یک کشاورز فلفل سبز پرسیدم، گفتند که برگ فلفل سبز را هم می توان خورد.
می توان آن را به روشی شیرین و شور مانند تسوکودانی، آب پز در سس سویا یا سرخ شده میل کرد.
اگر نگران لیمو هستید، قبل از استفاده از آن برای پخت و پز، آن را کمی سفید کنید.
فلفل سبزنکات پرورشی
Solanaceae بومی مناطق گرمسیری آمریکا است
فلفل برای سرخ کردن ضروری است.
سرشار از مواد مغذی و سالم!
در بین فلفل‌های تند، فلفل‌هایی که تند نیستند را فلفل دلمه‌ای می‌گویند. به طور معمول میوه های نارس سبز برداشت می شود، اما اگر از نوع میوه های درشت باشد، رسیدن آن به رنگ های قرمز، زرد، نارنجی و غیره و پرورش آن به صورت فلفل رنگی غلیظ و شیرین لذت بخش خواهد بود.
فلفل سبز
تقویم کشت
مکان کشت شده
هوکایدو/توهوکو/هوکوریکو
کانتو/چوبو/کینکی/چوگوکو
شیکوکو/کیوشو/اوکیناوا

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.