برنج اسپانیایی آسان با مرغ و میگو
این برنج اسپانیایی آسان با مرغ و میگو رنگ زرد روشن متمایز خود را از زعفران می گیرد. این دستور العمل است که روزهای شما را روشن تر و خوشمزه تر می کند!
اگر از طعمهای پر جنب و جوش اسپانیایی سیر نمیشوید، نگاهی به رانهای مرغ پخته اسپانیایی و سیبزمینیهای ما بیندازید تا یک غذای خوشمزه در یک تابه بخورید.
برنج اسپانیایی آسان با مرغ و میگو
پرش به دستور غذا
این برنج اسپانیایی آسان با مرغ و میگو رنگ زرد روشن متمایز خود را از زعفران می گیرد. این دستور العمل است که روزهای شما را روشن تر و خوشمزه تر می کند!
اگر از طعمهای پر جنب و جوش اسپانیایی سیر نمیشوید، نگاهی به رانهای مرغ پخته اسپانیایی و سیبزمینیهای ما بیندازید تا یک غذای خوشمزه در یک تابه بخورید.
نمای بالا به پایین برنج زرد اسپانیایی با برش های مرغ، میگو و لیمو
دستور العمل های اسپانیایی
خورشید اسپانیا پررنگ و شدید است اما دریا گرم و دوستانه است. امواج آنقدر رام و بازیگوش هستند که تنها کاری که می خواستم انجام دهم این بود که ساعت ها در امتداد جریان طبیعی دریای مدیترانه حرکت کنم و به سادگی از بودن لذت ببرم.
اینها خاطرات یکی از سفرهای من به اسپانیا برای دیدار دوست دوران کودکی ام و خانواده اش است. هر زمان که به خارج از کشور می روم احساس می کنم به محض اینکه به خانه می رسم باید غذای آن مکان را دوباره درست کنم.
این دستور پخت برنج اسپانیایی با میگو و ماهی قزل آلا برداشت من از پائلای معروف منطقه والنسیا است، جایی که ما معمولا برای تعطیلات تابستانی به آنجا می رویم.
عشق من به غذاهای اسپانیایی عمیق است و اغلب در دستور العمل هایی با الهام از غذاهای آن ظاهر می شود. آنها همیشه معتبر نیستند اما 100٪ خوشمزه هستند!
این پوست سیب زمینی پر شده با چوریزو و سس براواس به پاتاتاس براواس معروف اشاره می کنم که ما کاملاً عاشق آن هستیم! و کاسه سوسیس تند من طعم های مدیترانه ای زرق و برق دار چوریزو تند، کنگر فرنگی و گوجه فرنگی گیلاسی را ترکیب می کند.
و البته، من هرگز جرات نمی کنم در مورد سنت های آشپزی و غذا خوردن اسپانیایی بدون ذکر تاپاس بنویسم. اگر میخواهید یک مهمانی شراب و تاپاس ترتیب دهید، من شما را تحت پوشش قرار میدهم!
این برنج اسپانیایی آسان با مرغ و میگو رنگ زرد روشن متمایز خود را از زعفران می گیرد. این دستور العمل است که روزهای شما را روشن تر و خوشمزه تر می کند!
اگر از طعمهای پر جنب و جوش اسپانیایی سیر نمیشوید، نگاهی به رانهای مرغ پخته اسپانیایی و سیبزمینیهای ما بیندازید تا یک غذای خوشمزه در یک تابه بخورید.
نمای بالا به پایین برنج زرد اسپانیایی با برش های مرغ، میگو و لیمو
دستور العمل های اسپانیایی و صادرات ماهی
خورشید اسپانیا پررنگ و شدید است اما دریا گرم و دوستانه است. امواج آنقدر رام و بازیگوش هستند که تنها کاری که می خواستم انجام دهم این بود که ساعت ها در امتداد جریان طبیعی دریای مدیترانه حرکت کنم و به سادگی از بودن لذت ببرم.
اینها خاطرات یکی از سفرهای من به اسپانیا برای دیدار دوست دوران کودکی ام و خانواده اش است. هر زمان که به خارج از کشور می روم احساس می کنم به محض اینکه به خانه می رسم باید غذای آن مکان را دوباره درست کنم.
این دستور پخت برنج اسپانیایی با مرغ و میگو برداشت من از پائلای معروف منطقه والنسیا است، جایی که ما معمولا برای تعطیلات تابستانی به آنجا می رویم.
عشق من به غذاهای اسپانیایی عمیق است و اغلب در دستور العمل های الهام گرفته از غذاهای آن ظاهر می شود. آنها همیشه معتبر نیستند اما 100٪ خوشمزه هستند!
این پوست سیب زمینی پر شده با چوریزو و سس براواس به پاتاتاس براواس معروف اشاره می کنم که ما کاملاً عاشق آن هستیم! و کاسه سوسیس تند من طعم های مدیترانه ای زرق و برق دار چوریزو تند، کنگر فرنگی و گوجه فرنگی گیلاسی را ترکیب می کند.
و البته، من هرگز جرات نمی کنم در مورد سنت های آشپزی مثلا میگو از ماهی انگز خوشمزه تر خواهد بود. اگر میخواهید یک مهمانی شراب و تاپاس ترتیب دهید، من شما را تحت پوشش قرار میدهم!
برنج اسپانیایی با میگو در تابه، باگت و شراب در پس زمینه
دستور العمل برنج اسپانیایی
از آنجایی که تجسم آفتاب و ساحل اسپانیا در انگلستان در هر زمانی از سال تقریبا غیرممکن است، تنها چیزی که داریم غذا است. خوشبختانه برای من، با توجه به اینکه اکثر مواد به راحتی در دسترس هستند، دشوار نیست.
من عاشق پائلا اسپانیایی هستم، برنج زرد پر شده با مرغ، میگو و صدف! ما بسیار خوش شانس هستیم که نسخه های زیادی را در رستوران های مختلف و خانه های دوستان تجربه می کنیم. به اندازه کافی جالب توجه است که آنهایی که در خانه ساخته می شوند همیشه به یاد ماندنی ترین هستند.
مواد برنج اسپانیایی روی تخته برش چیده شده است.
در حالی که این دستور پخت برنج اسپانیایی از پائلا الهام گرفته شده است، برای شروع، اسپانیایی ها هرگز از chorizo برای طعم دادن به غذای معروف خود استفاده نمی کنند.
در مأموریتم برای بازسازی پائلای معروف اسپانیایی، میخواستم آن را برای یک آشپز روزمره بیشتر در دسترس قرار دهم و از مواد موجود در دسترسمان استفاده کنم.
در دستور غذای خود از برنج گرد و دانه کوتاه استفاده کردم که برای پائلا به نام آرروز ردوندا (گرد) یا بمبا استفاده می شد. اغلب در اکثر سوپرمارکت ها به عنوان برنج پائلا برچسب گذاری می شود.
اگر پیدا نکردید می توانید آن را با برنج ریزوتو جایگزین کنید. این دو شبیه هم هستند اما دقیقا شبیه هم نیستند. برای این دستور غذا از برنج باسماتی یا یاسمن خودداری کنید مثلا ماهی دولمی پخت متفاوتی دارد.
برای طعم دادن به برنج به پیاز، سیر، چوریزو پخته شده خرد شده (چوریزو اسپانیایی، نه مکزیکا) تکیه کردم اما مهمتر از همه از زعفران برای آن رنگ و طعم فوراً قابل تشخیص استفاده کردم!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.