طرز تهیه میگو سیر کبابی

میگو کره سیر کبابی

میگو کره سیر کبابی
حقایق تغذیه ای (در هر وعده)
790کالری
56 گرمچربی
7 گرمکربوهیدرات ها
63 گرمپروتئین
(اطلاعات تغذیه با استفاده از پایگاه داده مواد تشکیل دهنده محاسبه می شود و باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شود.)

اگر از اسکامپی میگو لذت می برید، پس این دستور پخت میگوی کبابی برای شماست اما قل از درست کردن بعضی افراد می خواهند بدانند شاه میگو لابستر حلال است. میگوها ابتدا در نیمی از سس، که از مخلوطی از کره، روغن زیتون، سیر، شراب سفید و گیاهان تشکیل شده است، مرینیت می شوند. سپس، هنگامی که پخت آن تمام شد، میگوها را با سس باقی مانده می ریزند (یا می توانید آن را در کناره سرو کنید). این به آن دوز دوز طعم خوشمزه سیر-کره می دهد.

می توانید را به عنوان بخشی از غذای اصلی روی ماکارونی یا برنج سرو کنید یا در آشپزی بعدی خود آنها را به عنوان پیش غذا سرو کنید.

عناصر

  • پوند میگو جامبو خام ، پوست کنده و رگه شده
  • فنجان (8 اونس) کره بدون نمک ، ذوب شده
  • 1/3 فنجان
  • 1/4 فنجان آب پرتقال
  •  4 حبه ، ریز شده
  • قاشق غذاخوری شراب سفید خشک
  • قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز خرد شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری تازه آسیاب شده

مراحل ساخت آن

  1. مواد را جمع کنید.

  2. میگوها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. در یک کاسه جداگانه، بقیه مواد سس را با هم مخلوط کنید.

  3. سس را نصف کنید و نیمی از سس را روی میگو بریزید. روی آن را بپوشانید، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  4. گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. میگوها را روی سیخ بچینید. سعی کنید روی هر سیخ حدود 5 یا 6 عدد قرار دهید. بیش از حد شلوغ نکنید.

  5. سیخ ها را روی به مدت 2 تا 4 دقیقه از هر طرف بپزید. وقتی میگو دیگر شفاف به نظر نمی رسد، رنگ صورتی به خود می گیرد و بافت آن سفت است، آن را از روی حرارت بردارید.

  6. در همین حال، نیمی از سس باقی مانده را در تابه ای روی حرارت ملایم حرارت دهید تا گرم شود.

  7. میگوهای سیخ شده را در یک بشقاب بچینید و سس داغ شده را روی آن بریزید یا سس گرم را در کناره سرو کنید. با ریحان یا جعفری خرد شده اضافی تزئین کنید.

    نکات

    • اگر از سیخ های چوبی به جای فلزی استفاده می کنید برای صادرات ماهی دریایی، قبل از استفاده حداقل 10 دقیقه آنها را در آب خیس کنید. این کار از سوختن آنها روی گریل جلوگیری می کند.
    • یک طرف گریل خود را خنک نگه دارید و سیخ ها را روی کباب پز قرار دهید تا میگوها روی حرارت قرار بگیرند و بقیه سیخ ها گرم نشوند. به این ترتیب پایه سیخ در لمس زیاد داغ نمی شود.
    • میگو خیلی سریع پخته می شود. حتما مراقب سیخ ها باشید و به محض تمام شدن آن ها را از روی حرارت بردارید. میگوی بیش از حد پخته شده سفت و لاستیکی خواهد بود.
    • نان کراستی همراهی عالی برای اسکمپی میگو است.

    Classic Shrimp Scampi in a bowl

    شاه میگو

    انواع دستور غذا

    • آب پرتقال طعم خوبی به این دستور می دهد، اما اگر طعم سنتی تری را ترجیح می دهید، می توانید آن را با آب لیمو جایگزین کنید.
    • اگر می‌خواهید یک اسکمپی کلاسیک میگو را تکرار کنید، ریحان را حذف کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.