مواد لازم
میگو:۳۰۰گرم
پیاز خرد شده:یک لیوان
برنج:۴لیوان
سیب زمینی متوسط:۲عدد
کشمش:۹قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه وفلفل قرمز و گرد لیمو:به میزان دلخواه
ابتدا میگو صورتی بوشهر را شسته و بگذارید آبشان برود.در تابه ای بزرگ،پیاز را در۲قاشق غذاخوری روغن به حدی تفت دهید تا طلایی شود،سپس میگوها را به آن اضافه کنیدو نمک و زردچوبه و فلفل بزنید.پس از گذشت ۲تا۳دقیقه کشمش را اضافه کرده و با میگوها تفت دهید.سیب زمینی ها را نگینی خرد و در۲قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کرده و اندکی گرد لیمو به آن بیفزایید.اگر سیب زمینی را در روغن تفت ندهید ،هنگام افزودن به غذا له خواهد شد.
در قابلمه ای برنج را بجوشانید وآبکش کنید،سپس لا به لای برنج مخلوط میگو وکشمش و سیب زمینی سرخ شده بریزیدو آن قدراین کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد.سپس برنج را میگذاریم تا حدود ۲۰دقیقه دم بکشد.اکنون غذای شما آماده ی سرو کردن است.
سعی کنید ماهی شیر سفید و میگو را تازه مصرف کنید چون طعم بی نظیری به غذای شما میدهد.
جهت خرید ماهی و میگوی تازه از طریق تلفن و ایمیل با ما در تماس باشید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.