طرز پخت میگو

در زیر با یکی از غذاهایی که با ماهی شیر سفید و میگو تهیه میشود،آشنا میشویم.این غذا مختص مردم بوشهر است.نام این غذا دو پیازه میگو است.

دوپیازه میگو

مواد لازم:

۲عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده متوسط

۱عدد فلفل دلمه ای خرد شده متوسط

۲عدد پیاز متوسط

۳حبه سیر رنده شده

یک قاشق مرباخوری ادویه کاری

۱/۲قاشق مرباخوری زردچوبه

۱قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱قاشق چایخوری فلفل قرمز و پودر لیمو امانی

۱-پیاز را درون روغن تفت دهید،یک مقدار که رنگش تغییر کرد،فلفل دلمه ای را اضافه گرده و حدود ۵دقیقه تفت دهید.حالا سیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نسوزد.

۲- در تابه ای دیگر سیب زمینی های خرد شده را درون روغن داغ به مدت ۱۰دقیقه تفت دهید.حال نوبت اضافه کردن میگوهاست و حدود ده دقیقه ی دیگر سیب زمینی و میگو صورتی بوشهر را با هم تفت دهید سپس نمک و فلفل قرمز و ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ زردچوبه آزاد شود.

۳-حالا پیاز و فلفل دلمه ای و سیر را که از قبل تفت داده بودیم به میگوها و سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا حدود ۲۰دقیقه بجوشد.

۴-این غذا بهتر است شل و آبکی نباشد.

۵-بعد از ۲۰دقیقه آب لیمو  را به غذا اضافه کنید.شعله ی زیر غذا را کم کنید تا غذا جا بیفتد.

پی نوشت:این غذا را هم میشود با برنج سرو کنید که پلو میگو با شوید هم طبخ می شود و هم به صورت خوراک با نان و گوجه و خیار شور میل نمایید.

دوپیازه میگو دوپیازه میگو

جهت خرید و قیمت فروش میگو از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:

جهت خرید و قیمت فروش میگو از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳

فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱

جهت خرید و قیمت فروش میگو از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید: :khanjary_enr@yahoo.com

1

  1. دوپیازه میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که سریع اماده میشه هم طمع خوبی دارد ممنون از سایت خوبتون که دستور پختشم گذاشتین .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.