فردی با سود پرک صنعتی خودکشی کرد

مصرف سود پرک صنعتی که اغلب برای صابون سازی در خانه های سنتی استفاده می شود می تواند باعث مرگ شود و کودکانی که از آن جان سالم به در می برند ممکن است با عوارض مختلف مادام العمر تغییر شکل دهند.

این دانش در میان والدین یا سرپرستانی که بخش خود را با این صابون سازهای محلی یا خانگی ترک می کنند، وجود ندارد، زیرا فعالیت های آنها معمولاً کودکان را در معرض سود سوزآور قرار می دهد.

در میان قربانیانی که سود سوزآور مصرف کردند، کودکان 2 تا 3 ساله بیشترین آسیب را دیدند (56.1%) و تعداد پسران بیشتر از دختران (71.9 در مقابل 28.1%) بود.

این نتایج با یافته‌های کانتینی و همکاران که پسران را بیشتر از دختران تحت تأثیر قرار می‌دهند مطابقت دارد.

کودکان عمدتاً به دلیل احتیاط‌های نامناسب ذخیره‌سازی، نگرش‌های نادرست و عدم رعایت شیوه‌های خوب صابون‌سازان سنتی، به سود سوزآور در انبار دسترسی داشتند.

مواد خورنده مورد استفاده برای صابون خانگی اغلب در بطری های نوشابه و آب بدون پوشش های مهر و موم شده نگهداری می شد و در اتاق ها و آشپزخانه هایی قرار می گرفت که کودکان در آن بازی می کردند.

در نهایت وقتی بچه‌ها این بطری‌ها را دیدند، تصور کردند یا به اشتباه آن‌ها را حاوی نوشابه یا آب می‌دانستند و صرف نظر از محتویات، از آنها می‌نوشیدند، این سناریو که قبلا توسط Adedeji و همکاران گزارش شده بود.

در نیجریه با این واقعیت که والدین یا سرپرستان به کودکان پیش دبستانی خود آموزش دادند که به جای فنجان، مستقیماً از بطری های نوشابه و آب در خانه بنوشند، تشدید می شود.

ولدون نشان داده است که افزایش بروز کودکانی که سود سوزآور را از بطری می نوشند به دلیل ورود آب بطری در محیط غنا است.

بطری‌های آب قدیمی برای ذخیره سود سوزآور که کودکان آن را با آب اشتباه می‌نوشند، دوباره استفاده می‌شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.