امروزه مانند همه خوراکی های دریایی، شاه میگو رنگی سبز در همه آب های شیرین و شور می توانند زندگی کنند. شاه میگو به دلیل داشتن اسکلت خارجی در دسته های سخت پوستان دریایی قرار می گیرد.
شاه میگو به دلیل داشتن سدیم و پروتئین های سرشار می تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد. وزن شاه میگو می تواند به 20 کیلو گرم برسد.
طعم و مزه فوق العاده شاه میگو باعث شده این خوراکی دریایی از محبوبیت خاصی برخوردار باشد. شاه میگو را در جهان به شیوه های سرد یا گرم سرو می کنند.
در ایران گونه های مختلفی از شاه میگو یافت می شود و نوع سبز آن نیز موجود است. اغلب این میگو ها در جنوب کشور یافت می شود و برای سایر شهر ها امکان خرید شاه میگو وجود دارد.
امروزه با پیشرفت در زمینه تکثیر خوراکی های دریایی، به ویژه ماهی ها و شاه میگو را در بسیاری از شهر ها پرورش می دهند. و امکان دسترسی به این خوراکی لذیذ را نیز راحت تر کرده است.
نکته مهم در مورد شاه میگو رنگی این است که بافت های شاه میگو رنگی نسبت به سایر گوشت ها بسیار نرم تر است. البته نرمی گوشت شاه میگو زمانی مشخص می شود که شاه میگو پخته شود.
در کشور های مختلف شاه میگو را به صورت متفاوتی مصرف می کنند. و در استفاده گرم آن اغلب به روش آب پز، کبابی و گریل طبخ می شود. شاه میگو فواید بسیار فوق العاده ای دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
بنابراین می توانید با آراد برندینگ اطلاعات کافی را کسب کنید.
شاه میگو رنگی
صرف هزینه های بسیار در تامین مواد غذایی دریایی مورد نیاز انسان به صورت طبیعی باعث شده است تا عرضه کنندگان آن به فکر پرورش و تکثیر شاه میگو آکواریومی در فضایی غیر از محل رشد اصلی یعنی در آب های آزاد شور و یا شیرین باشند. یکی از انواع محیط های مناسب برای پرورش شاه میگو آکواریومی، همانگونه که از نام آن پیداست، استفاده از انواع آکواریوم مخصوص به پرورش شاه میگو است که بتوان آن را در انواع مختلف و با صرف هزینه ای مناسب به صورت خانگی، یا کارگاهی برای مصارف عمده و خرده فروشی مورد استفاده قرار داد.
شاه میگو رنگی آکواریومی باید در آب شیرین پرورش داده شود، چون خواص تغذیه ای آن در این نوع آب به خوبی حفظ شده و به دلیل داشتن ویژگی هایی از جمله رژیم غذایی ارزان، توانایی حمل زنده به بازار مصرف نهایی، دارای بازار مصرف صادراتی بسیار مطلوبی است. شاه میگو آکواریومی متاسفانه بنا بردلایلی در داخل کشور به ندرت استفاده می شود و بسیاری از افراد جامعه تمایلی به مصرف آن ندارند.
یکی از مهمترین عناصری که در تکثیر و پرورش شاه میگو ببری اهمیت کلیدی دارد، مقدار کلسیم موجود در آب است که باعث می شود تا شاه میگو ببری پس از پوست اندازی بتواند پوسته جدید خود را در زمان مقرر بازسازی کند. عدم توجه به این نکته باعث می شود که این آبزی برای تامین این ماده به خوردن همجنس خود اقدام کند که عملا اگر باعث از بین رفتن و ضرر اقتصادی ناشی از آن نشود، موجب نقص عضو در چنگال ها شده و از ارزش بازار آن در بین مشتریان خواهد کاست.
شاه میگو ببری،امروزه با کیفیت بسیار مناسب در آکواریوم پرورش می یابد و طعم فوق العاده ای دارد و از آنجا که هزینه تولید آن درمقایسه با صید آن درآب های آزاد از قیمت تمام شده کمتری برخوردار است، با قیمت مناسبی در اختیار افرادی که تمایل به مصرف آن دارند، قرار می گیرد.
شاه میگو ببری یکی از کمیاب ترین میگوها و خوشمزه ترین آن ها در بازار محسوب می شود که قیمت آن با توجه به کیفیت و اندازه بسته بندی تفاوت مختصری با انواع دیگر دارد.
شاه میگو ایرانی
همانطور که در قسمت قبل گفته شد شاه میگو ایرانی از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است و جزء محصولات دریایی محسوب می شود که مصرف آن هیچ محدودیت سنی ندارد و امگا سه موجود در شاه میگو نقش بسیار مهم و موثری در حفظ سلامت قلب داشته است و موجب کاهش کلسترول خون می شود.
خطر بیماری های قلبی را از شما دور می کند. به همین خاطر برای افراد مسنی که مشکلات قلبی دارند مصرف شاه میگو توصیه می شود.
یکی از فواید شاه میگو تقویت استخوان ها است، زیرا دارای مقدار زیادی از کلسیم است که به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کرده و باعث تقویت آن نیز می شود.
طبق اطلاعاتی که در قسمت قبل به شما داده شده متوجه شدید که شاه میگو خلیج فارس به سبب ارزش غذایی بالایی که دارد پر از خواص و فایده است.
لازم به ذکر است که بدانید مصرف محصولات دریایی از جمله شاه میگو حداقل دو بار درهفته از آسیب هایی که امکان دارد به مغز شما وارد شود و همچنین آلزایمر جلوگیری می کند.
شاه میگو و لابستر جزء محصولات دریایی هستند که استفاده از آن ها به سبب چربی کمی که دارند می تواند برای افراد بدن ساز بسیار مفید واقع شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.