میلیون ها تن عرقیات گیاهی ارومیه که به فاضلاب صنعتی راه پیدا کرده است

طبیعت همیشه منبعی از غذاها و مواد مفید برای سلامت انسان بوده و هست.

امروزه، عرقیات گیاهی ارومیه به دلیل محتوای آنها در ترکیبات زیست فعال مانند پلی فنل ها و کاروتنوئیدها [ 2 ] که دارای فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی هستند، به ویژه در برابر لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) و دئوکسی ریبونوکلئیک، به طور فزاینده ای به افزودنی های مهم در صنایع غذایی تبدیل می شوند. تغییرات اکسیداتیو اسید (DNA).

ترکیبات فوق همچنین باعث به تاخیر انداختن ایجاد طعم های بد و بهبود ماندگاری و ثبات رنگ محصولات غذایی می شود.

به دلیل منشاء طبیعی آنها، آنها کاندیدای عالی برای جایگزینی ترکیبات مصنوعی هستند که عموماً دارای اثرات سمی و سرطان زا هستند.

استخراج کارآمد این ترکیبات از منابع طبیعی آنها و تعیین فعالیت آنها در محصولات تجاری شده چالش بزرگی برای محققان و مشارکت کنندگان زنجیره غذایی برای توسعه محصولات با اثرات مثبت بر سلامت انسان بوده است.

هدف این شماره ویژه برجسته کردن شواهد موجود در مورد مزایای بالقوه مختلف مصرف عرقیجات گیاهی و محصولات مبتنی بر عرقیجات گیاهی است.
در این زمینه، Concha-Meyer و همکاران.

ترکیبات زیست فعال تفاله گوجه فرنگی به دست آمده توسط استخراج به کمک اولتراسوند را مورد مطالعه قرار داد.

در این بررسی، ارائه شد که عرقیجات عملکردی به‌دست‌آمده توسط اولتراسوند دارای خواص ضد ترومبوتیک، مانند فعالیت ضد تجمع پلاکتی در مقایسه با محصولات محافظت کننده قلبی تجاری است.

تورینی و همکاران [ 5] مشتقات جوانه ای از هشت گونه گیاهی مختلف را به عنوان دسته جدیدی از مواد گیاهی حاوی پلی فنل معرفی کرد و بررسی کرد که چگونه فرآیندهای استخراج مختلف می توانند بر ترکیب آنها تأثیر بگذارند. گیاهان انگور چوبی از Kadsura spp.

متعلق به خانواده Schisandraceae میوه های قرمز خوراکی را تولید می کند که سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها هستند.

عرقیجات های این گیاهان دارای خواص آنتی اکسیدانی بودند و همچنین مهار آنزیم های کلیدی را نشان دادند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.