میگوپلو بوشهری

برنج:۴پیمانه

میگوپاک شده:۵۰۰گرم یا بیشتر

سبزی(گشنیز و شنبلیله،مراقب باشید مقدار شنبلیله بیشتر نشود چون باعث تلخی می شود)

پیاز:۱عدد بزرگ

سیر:۲حبه یا بیشتر

رب گوجه فرنگی:۱قاشق غذاخوری

زعفران،نمک،فلفل،ادویه کاری و تخم گشنیز،پودر زنجبیل:به مقدار دلخواه

۱-پیاز را ریز خرد کرده و در روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.

۲-سبزیها را ریز کرده و اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد

۳-میگوهای تمیز شده را هم افزوده ونمک و فلفل بزنید.

۴-کمی پودر زنجبیل با ۱قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید

۷-۵الی۸دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون اگر میگو زیاد تفت بخورد سفت و لاستیکی میشود.

۶-برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را روغن بریزید،یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد را روی آن بریزیدو دوباره برنج و همین طور ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شود.

۷-زیر قابلمه را روشن کرده و حرارت را متوسط کنید تا بخار کند سپس حرارت را کم کنید.اگر لازم بود آب و روغن بیفزایید.

شاه میگو لابستر را می توانید با ترشی سرو کرده و لذت ببرید.

نکات:

۱-سیر را به مدت سرخ شدن پیاز،سرخ نکنید زیرا تلخ می شود.

۲-می توانید به جای ریختن آبلیمو درون مواد،میگوها را در آبلیمو بخوابانید تا مزه دار شود.

۳-می توانید مواد را با برنج ترکیب نکنید و هردو را جداگانه تهیه و در پایان ،در کنار هم در ظرف بگذارید و تزئین کنید.

جهت خرید و فروش میگوی تازه و ماهی دریایی از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:

  ۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳

فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱

khanjary_enr@yahoo.com

 

 

 

1

  1. من با دستور پختی که قرار دادین برای اولین بار میگوپلو درست کردم خیلی خوشمزه شد دستون درد نکنه.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.