برنج:۴پیمانه
میگوپاک شده:۵۰۰گرم یا بیشتر
سبزی(گشنیز و شنبلیله،مراقب باشید مقدار شنبلیله بیشتر نشود چون باعث تلخی می شود)
پیاز:۱عدد بزرگ
سیر:۲حبه یا بیشتر
رب گوجه فرنگی:۱قاشق غذاخوری
زعفران،نمک،فلفل،ادویه کاری و تخم گشنیز،پودر زنجبیل:به مقدار دلخواه
۱-پیاز را ریز خرد کرده و در روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.
۲-سبزیها را ریز کرده و اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد
۳-میگوهای تمیز شده را هم افزوده ونمک و فلفل بزنید.
۴-کمی پودر زنجبیل با ۱قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید
۷-۵الی۸دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون اگر میگو زیاد تفت بخورد سفت و لاستیکی میشود.
۶-برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را روغن بریزید،یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد را روی آن بریزیدو دوباره برنج و همین طور ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شود.
۷-زیر قابلمه را روشن کرده و حرارت را متوسط کنید تا بخار کند سپس حرارت را کم کنید.اگر لازم بود آب و روغن بیفزایید.
شاه میگو لابستر را می توانید با ترشی سرو کرده و لذت ببرید.
نکات:
۱-سیر را به مدت سرخ شدن پیاز،سرخ نکنید زیرا تلخ می شود.
۲-می توانید به جای ریختن آبلیمو درون مواد،میگوها را در آبلیمو بخوابانید تا مزه دار شود.
۳-می توانید مواد را با برنج ترکیب نکنید و هردو را جداگانه تهیه و در پایان ،در کنار هم در ظرف بگذارید و تزئین کنید.
جهت خرید و فروش میگوی تازه و ماهی دریایی از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
من با دستور پختی که قرار دادین برای اولین بار میگوپلو درست کردم خیلی خوشمزه شد دستون درد نکنه.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.