آیا نمک واقعا برای شما مضر است؟ 6 افسانه و حقایق در مورد نمک
زنی روی غذای رستوران نمک می پاشد.
خوردن نمک طبیعی زیاد برای سلامتی خوب نیست، اما محدودیت آن چیست؟
نمک – این یک منبع طبیعی است که در همه جا از اقیانوس گرفته تا اشک های ما یافت می شود، خوشمزه است و خرید آن واقعاً ارزان است. اما مانند بسیاری از چیزها، نمک بیش از حد مفید نیست، به خصوص برای سلامتی ما.
از آنجایی که نمک با بزرگترین قاتل استرالیا – بیماری قلبی عروقی – مرتبط است، در پیام های سلامت و رسانه ها در مورد نمک زیاد صحبت می شود.
اما برخی از پیامهای مربوط به نمک را باید با مقداری نمک در نظر گرفت. ما برخی از افسانه های نمک را از بین برده ایم تا سالم بمانید.
افسانه 1: تمام نمک برای کشتن شما است و شما نباید هیچ یک از آن را بخورید
خوردن نمک زیاد می تواند به فشار خون بالا کمک کند، که با شرایطی مانند نارسایی قلبی و حمله قلبی، مشکلات کلیوی، احتباس مایعات، سکته مغزی و پوکی استخوان مرتبط است.
ممکن است فکر کنید این بدان معناست که باید نمک را به طور کامل حذف کنید، اما نمک در واقع یک ماده مغذی مهم برای بدن انسان است.
بدن شما از نمک برای تعادل مایعات در خون و حفظ فشار خون سالم استفاده می کند و همچنین برای عملکرد اعصاب و عضلات ضروری است. زندگی بدون نمک غیرممکن است (می میرید!)، اما این مشکل برای اکثر استرالیایی ها نیست. یک استرالیایی متوسط دو برابر مقدار توصیه شده نمک مصرف می کند.
بنابراین، در حالی که مقدار کمی نمک در رژیم غذایی شما ضروری است، مهم است که مقدار آن را کنترل کنید. دستورالعمل های رژیم غذایی استرالیا به بزرگسالان توصیه می کند که بیش از 5 گرم نمک در روز مصرف نکنند که کمتر از یک قاشق چای خوری است.
اکثر ما روزانه حدود 9 گرم مصرف می کنیم. برای کمک به ردیابی میزان نمکی که میخورید، میتوانید با نگاه کردن به برچسب مواد غذایی برای سطح «سدیم» متوجه شوید که چه مقدار نمک در غذاهای بستهبندی شده وجود دارد – نمک از سدیم و کلرید تشکیل شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.