میگو:۵۰۰گرم
پیاز داغ:۲پیمانه
سیر:۲حبه
شوید:به مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و کاری:به مقدار لازم
۱-بعد از شستن میگو صورتی بوشهر آنها را در آبکش میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.میگوها را قبل از سرخ کردن می توانید با ادویه ونمک،مزه دار کنید.در ظرفی پیاز را سرخ کرده و به آن سیر را اضافه میکنیم.سپس میگوها را در سیر و پیاز طلایی شده تفت می دهیم و به آن ،نمک،زردچوبه ،فلفل و ادویه جات را اضافه می کنیم.
۲-برنجی که از قبل خیس کردیم را با مقدار کافی نمک،داخل آب جوش ریخته و وقتی به مقدار کافی نرم شد،آبکشش میکنیم.حالا برنج آبکش شده را داخل یک کاسه ی بزرگ ریخته و با شوید و کمی زعفران دم کرده مخلوط می کنیم.
کف قابلمه ی مورد نظرمان کمی روغن ریخته و سپس یک لایه از مخلوط برنج وشوید و یک لایه از میگوهای آماده شده را میریزیم و این کار را تا تمام شدن برنج و میگوها ادامه می دهیم .برای اینکه برنجمان بعد از دم کشیدن ،خشک نشودکمی هم کره روی سطح برنج میگذاریم .حدود یک سوم فنجان آب دور تا دور برنج ریخته و به مدت نیم تا سه ربع ساعت میگذاریم تا دم بکشد.پلوی خوشمزه و خوش عطر ما آماده ست.از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.نوش جان!
صادرات ماهی شیر سفید و میگوی ایران به شدت بالا گرفته که جهت خرید وفروش میگو از طریق راههای زیر با ما تماس بگیرید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.