چای ماسالا با شیر یکی از ترکیب های حال به هم زن در طول تاریخ

ببینید، یک فنجان چای به طور جدی رویایی. خامه ای، بدون لبنیات، به طور طبیعی شیرین شده، کافئین اختیاری و کاملاً تند است.

ما قبلاً در وبلاگ دستور العمل هایی برای چای ماسالا با شیر مخلوط بدون کافئین و یک چای لاته وگان داریم . اما همانطور که بیشتر با سفارشی کردن ادویه ها و کامل کردن طعم بازی کرده ایم، به این نسخه رسیدیم که از زنجبیل تازه و ادویه کامل استفاده می کند.

باید بگوییم، این فنجان چای عالی ماست. غمگین! اجازه دهید به شما نشان دهیم که این دستور پخت چقدر آسان و کاملاً ترسناک نیست.

زنجبیل، چوب دارچین، میخک، فلفل سیاه، غلاف هل و چای سیاه برای تهیه چای چای خانگی ما
این دستور چای ماسالا تعادل کاملی بین تند و شیرین است. و فقط در 25 دقیقه با 8 ماده در 1 قابلمه جمع می شود.

با استفاده از هاون و هاون برای خرد کردن ادویه جات کامل برای تهیه چای چای خانگی

ماسالا چای چیست؟
چای ماسالا یک چای خامه‌ای و ادویه‌ای است که در هند محبوب‌ترین است، اما به طور فزاینده‌ای در سراسر جهان از آن لذت می‌برند. تفاوت اصلی بین چای و ماسالا چای در این است که چای ماسالا شامل ادویه جات است، در حالی که چای صرفاً چای و شیر است.

چای معمولا با چهار جزء ساخته می شود:

چای سیاه (ما ترجیح می دهیم کیسه ای یا بدون کافئین در صورت امکان)
شیر (ما بدون لبنیات با نارگیل و/یا بادام هندی رفتیم)
شیرین کننده (رفتیم برای کمی شربت افرا)
ادویه جات (زنجبیل، دارچین، میخک، هل، فلفل سیاه)
ادویه ها بسته به دستور غذا متفاوت است، اما ترکیب مورد علاقه ما دارچین، هل، فلفل سیاه، میخک و زنجبیل است.

برای دستور پخت معتبرتر و کسب اطلاعات بیشتر در مورد این چای خوشمزه هندی، این ویدیو را از آشپزخانه بهاونا ببینید.

کیسه های چای در یک قابلمه با ادویه جات برای تهیه ماسالا چای ما
طرز تهیه چای چای
نسخه الهام گرفته شده ما با خرد کردن ادویه جات ترشی جات در هاون شروع می شود (یا یک تخته برش و تابه سنگین این کار را می کند!).

خرد کردن جزئی ادویه ها باعث باز شدن بیشتر ادویه ها می شود و دم کرده قوی تری ایجاد می کند (بنابراین از مقدار کمتری طعم بیشتری می گیرید)، با مواد کمتر و هزینه کمتری طعم بیشتری را به همراه دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.